Powered By Blogger

24.12.2021

Vituiks menee kuitenkin

Näinhän tämä taas meni! Juuri kun pääsi hehkuttamaan, että kyllä se aurinko paistaa myös tähän risukasaan ja kyllä elämä oikeasti on ihan ok.

Niinpä se maailma taas päätti että Laarin perheessä menee liian hyvin, joten pistetään pientä kamppia jotta eivät pääse leijumaan liian korkealla.

Eli eräänä hienona pakkaspäivänä kun tämä herra Laari oli pyöräilemässä hankkimaan leipää pöytään, maailma oli sen verran kylmä että oli jäädyttänyt erään mäen niin peilijäiseksi, että tämä herra epäonnistuneiden jarruttelu yritysten jälkeen lensi tangon yli kylki edellä jäiseen tiehen. 

No siinä hetken itseään keräiltyä ja katseltua että eihän kukaan tätä tilannetta nähnyt hän lähti häntä koipien välissä jatkamaan matkaansa.

Niinpä työpäivä alkoi kuin normaalisti, vaikka jo loppumatkasta joka töyssy ja mutka koski kylkeen kuin puukon isku. No en tiedä miltä se tuntuu, mutta voin arvata!

Ja suomalaisena miehenä töitä oli tehtävä hammasta purren vaikka välillä tuntui että taju hämärtyy...

2 tuntia tämä jääräpää kesti kunnes oli pakko käydä työnjohdossa sanomassa että ei pysty.

Eikun soittamaan kotiin että tulkaas hakee.. No vaimo oli tätä kyllä sanonut jo heti kun soitin tapahtuman jälkeen!!! 😳

Silloin kylki oli sen verran kipeä että oli jo vaikeaa päästä autoon istumaan, joten eikun soittoa päivystysapuun.... No siellähän oli kelin vuoksi hieman jonoa! 👎

Eli eikun suoraan Hyvinkäälle päivystykseen ja sinne päästyähän jo puhelinkin soi, että päivystysavusta hyvää iltaa..

Hyvinkään sairaalan tulikin vietettyä noin kolme pitkää tuntia parin tutkimuksen kera, joista lopputulema oli kylkiluun murtuma.

No tämäpä sattui hyvin, koska uudessa duunissa oli juuri 4kk:n koeaika lopuillaan!!💩

Ilmeisesti olin tehnyt ennen tätä jotain oikein, koska tätä kirjoittaessa duuni on edelleen sama!?

Tästäkin koettelemuksesta selvittiin vaikka edelleen nyt 4vk tapahtuman jälkeen töitä pystyy tehdä vain kipulääkkeiden oton jälkeen.

Ja vaikka samana viikonloppuna Helmi tippui omasta parvisängystä ja halkaisi huulensa.

Damn!


Tämän jälkeen elo oli tasaista viikon pari, kunnes eräänä pakkas päivänä kävin alakerran varastossa katsastamassa talvitakit.

Ja what the fuck is happening? Meidän välikatosta valuu vettä, joka tulee juuri asennetusta yläkerran hanasta! Voi hevon vittu.

kun vesi valuu ylhäältä niin myös katto kastuu

Vieläkö tämä vuosi jatkuu? Voiko paskan vuoden yli hypätä?

EI!

Kaikki vastaan tuleva on ennalta suunniteltua ja toisille se tulee silloin tällöin, mutta toisille aina yhdellä kertaa.

That's the way what life go on



 

Joulu siivouksen kai välttää kun vain peittää kaiken?



Onko tämä todellisuutta vai ylilyöntiä?


Nyt siis koitetaan jatkaa sillä tavalla että päästään vuodenvaihteen yli hengissä ja kaikki rakkaat selviää ilman kolhuja. Ja lähtetään sillä olettamuksella että vuosi 2022 on uusi alku kaikille meille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta vuotta vaan perkele!

 Heipä hei vaan. Tämä vuosi piti alkaa kertomuksella kuinka sydänsairas tyttö murtaa rajoja mannerten välisellä lennolla ja pitkällä ulkomaa...