Powered By Blogger

6.3.2020

Koronan alla

Nytkö on aika kun pitää huutaa apua ja kaivautua maan alle asumaan?
Ei anneta aihetta hysterialle!
Ja kuka sitä mahtaa jakaa? Miten on tämä meidän armaan maamme lehdistö?
Varovainen saa olla, mutta tämä tartunta hysteria mitä lehdistö luo on jo paniikin luomista!
No sanotaan se, että tämä tilanne kyllä luo paniikkia meidän ylle, mutta me emme olekkaan normaali suomalainen veroja maksava perhe.
Me olemme sen kaiken hysterian keskellä normaalia elämää jatkava perhe, joka on kaikkea muuta kuin normaali.
Meille kun jokainen normaali flunssakin on normaalista poikkeava tilanne, saati se että vastaan tulisi vaikka influenssa, jonka takia meidän pikku typy on jo kerran joutunut sairaalahoitoon rokotteista huolimatta.
Ei, emme ole kaivamassa itseämme kellariin kuukausiksi, mutta olisi hienoa jos järki pysyisi mukana tässä hysteriassa.

Oma hyvinvointi on ihan yksi ja sen sama, mutta tytön hyvinvointi huolettaa ihan oikeasti, koska mitä olen juttuja lukenut, niin tätä asiaa tutkiskellaan hieman liikaa liian vähäisellä kokemuksella ja sen kautta taudin tuntemus on lasten kengissä.
En nyt mene sanomaan että kyseessä olisi uusi ”tappaja-virus”, mutta monessa suhteessa tähän juttuun ollaan suhtauduttu liian kevytkenkäisesti.
Tämä virus ei vie ”normaaleja”, mutta kukaan ei ole vielä tietääkseni tutkinut millä prosentilla nämä ”ei normaalit” lähtevät?
Kuka näkee mun vaivan ulospäin?

Siis kyse on siitä että meidän perhe ei elä normaalia elämää ja sen takia tämä kaikki on ehkä hieman huolestuttavaa mulle, joka ei yleensä enää huolestu mistään!
Mä olen nähnyt tähän päivään saakka tasan yhden tutkimuksen joka kertoi, että sydänsairailla on 10% suurempi todennäköisyys kuolla tuohon kuin perusterveen.
Mutta sydänsairaatkin voidaan katekorioida 1-10 asteikolla, jossa meidän tyttö on ikävä kyllä melko lähellä 10:tä..
Niin onko kukaan tehnyt tutkimusta siitä, kuinka vaarallinen tämä muuntaunut flunssa on näille vajaakuntoisille täysille ihmisille?
Ja saati heille joita näitä vajaakuntoisuuden merkkejä on monia.

Tässä suhteessa olen todella huolestunut Suomen tän hetkiseen linjaan, torjua tätä tuntematonta vitsausta, joka näyttää olevan tällä hetkellä pelkkä vitsi!?

Koitammeko miettiä mitä se meille kaikille oikeasti tarkoittaa, vai tuijotammeko vain sitä omaa napaa!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leviääkö pakka?

No jopas on aika rientänyt niin, että tämä jarru jäi paikoilleen ruopimaan. Kevät oli ja meni, toi mukanaan kesän joka on kohta jo ohi.  Kev...