Powered By Blogger

16.2.2020

Hoito ja tulokset

Miltä tuntuu kun on aloittanut elämän uudestaan? Nyt pitäisi olla siihen hieman tuntumaa, kun taudin hoidon alettua on noin 3 viikkoa saanut nukuttua taas vuosiin.
Eli miltä nyt tuntuu?
Hoidon alkuhan oli juuri niin perseestä kuin luuli sen olevan.
Mieti nukkuvasi maski naamalla joka puristaa naamaa ja jos yrität olla hetken kyljelläsi, niin se perkeleen maski siirtyy juuri kun olet saanut unen päästä kiinni ja mitä tekee paineilma kun se pyrkii ulos tiiviistä asiasta!? Viheltää!! 🤬
Tähän ääneen heräsin monena aamuyönä, mutta tästäkin huolimatta huomasin että minä olin ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan aamulla melkein virkeä...
Siis mä olin oikeasti nukkunut ja tämä oli kuin tunne jota ei ole koskaan tuntenut.
Ja tämähän pitää siltä osin paikkansa, että lähestulkoon koko aikuisiän olen tätä tautia potenut, eli tässä suhteessa tämä on kuin uudelleen syntyminen.
Ei ole helppoa elämä maskin kanssa, mutta se tuo avun


Eli nyt ollaan hieman lastenkenkissä, kun opetellaan elämään niin ettei väsymys ole aina läsnä.
Sitä ei kyllä jää kaipaamaan...
Ihminen kyllä saa tuntea olevansa väsynyt ja pitääkin, mutta kun se on jatkuvaa niin se on sairasta sanan varsinaisessa merkityksessä ja siitä tiedän kaiken.
Tämän ja kaiken elämän taakseen jättäneiden esteiden ylityksen jälkeen ei voi kuin miettiä, että voi helvetti mä olen vielä tässä.
Ja nyt on siis vasta kolme viikkoa mennyt, eli ehkä paras on vielä edessä?

Ainoa haittapuoli tähän mennessä on ollut, se että kaiken tämän virkistymisen kautta on pää alkanut toimia taas sillä tavalla, että esim. töissä mä en tiedä olenko mä viisas, vai noin puolet asiakkaista tyhmiä.
Uusavuttomuus ja tyhmyys, sekä kädettömyys on saanut aivan uudet mittasuhteet.
Oletetaan että kaupassa kaikki ovat alan ammattilaisia, jotka heittävät vastaukset kuin apteekin hyllyltä, sekä että hyllyt notkuvat juuri heille kelpaavaa tavaraa. Ja kaikki pitää saada eilen ja sen kaiken pitää olla heti valmiina.
Tästä kaikesta suivaantuneena sanon, että nettikauppa on aivan helvetistä, joka on meille vaan lisännyt työtä. Mutta miehistö pysyy vaan samana..
Ei auta kuin kasvattaa lisää raajoja, että pysyy mukana tässä sirkuksessa!

Se on helppoa hakata koneella näppäimiä ja olettaa että kaikki tapahtuu hetkessä. Se on helppoa unohtaa että aina jossain on edelleen se ihminen joka tämän kaiken hoitaa ja paineen alla tekee monia virheitä.
Siis kun seuraavan kerran tilaatte netistä jotain, miettikää jos joutuisitte myös tekemään jotain sen eteen, koska joku sen tekee perkele 💪🏻

Mutta palataan vielä alun aiheeseen.
Tämä on taas se kohta kun voi sanoa, että onneksi maksetaan sitä veroa. Koska ilman sitä olisi tästäkin saanut maksaa itsensä kipeeksi ja ehkä saanut myydä munuaisensa jotta hoito olisi saatu järjestettyä.
Eli ne jotka valittaa että kaikki massit menee veroihin, niin miettikää kun se tilanne tulee kohdalle, että kuuletkin olevasi sairas ja tarvitset hoitoa. Niillä verorahoilla olemme oikeutettu maailman parhaaseen sairaanhoitoon.
Verorahojen vuoksi hänkin on vielä täällä.


Kukaan ei tiedä milloin sitä apua tarvitsee, joten onko parempi että se huoli on alta pois? Vai haluatko pelata ja maksaa siitä sitten kun sattuu?

Maailmaa ja elämää nähneen ohje on, että ota järki käteen ja käytä sitä kun sitä vielä on.
Sitten kun on tässä matkan varrella mieltä sen verran järkytetty, että sitä on terapialla ja myöhemmin lääkkeillä hoidettu, voi sanoa että elämältä saa juuri sen minkä kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta vuotta vaan perkele!

 Heipä hei vaan. Tämä vuosi piti alkaa kertomuksella kuinka sydänsairas tyttö murtaa rajoja mannerten välisellä lennolla ja pitkällä ulkomaa...