Powered By Blogger

23.10.2019

Terapiaa

No niin, taas on aikaa mennyt viime tekstistä. Ei ole vain ollut yhtään ylimääräisiä voimavaroja reservissä, töihin paluu on syönyt kaiken virran, joka on todella vähissä.
Turkin reissun jälkeen jatkoin samaa puoltapäivää duunissa, jota olin ennen lomaa jo viikon tehnyt.
Täysiaikainen työnteko piti jatkua jo pari viikkoa sitten, mutta lääkärin kanssa pähkäily johti siihen, että turha lähteä töihin rimpuilemaan, kun jo 20 tuntia viikossa on yhtä tuskaa.
Osasairauspäivärahaa jatkettiin marraskuun 10. päivään saakka, eli viikko eteenpäin siitä, kun mulla on aika keuhkopolille, josta saa toivottavasti heti sen laitteen ja sitä kautta helpotusta!?
Duunissa on siis alku viikko mennyt vielä jotenkin, mutta viimeistään torstain jälkeen ukko on ollut kuin junan alle jäänyt.
Mitään muuta ei ole jaksanut töiden lisäksi tehdä kuin nukkua ja se saa hieman jo liikkumiseen tottuneen pään sekoamaan ja vitutuksen nousemaan.
Ja se saa aikaan sen, että esim. töissä jos joku tulee vaikka vinkumaan, että "kyllä teillä on huono laatuista puuta, tai muuta sontaa", tekisi mieli sanoa sille, että tuolla on portti! Suksi vittuun! HUOH

Tällä viikolla tulimme, kelan tukemalla tytön kuntoutus "lomalle" Kankaanpäähän. Tänne tuli myös 5 muuta sydän perhettä.  2 perhettä oli joutunut perumaan tulemisen erinäisistä syistä.
Nämä kaksi olisivat olleet myös HLHS perheitä. Nyt kaikki muut olivat muun diagnoosin saaneita.
Voi sanoa, että me olemme tapaamisen pioneereja, koska muilla tarinat olivat  paljon tuoreempia ja lähemmässä muistossa.
Sydän perheiden taidonnäyte laavulla.


Näiden tarinoiden kuuleminen oli todella rankkaa, niinkuin oli myös niiden kertojille. Mutta se on todella tärkeää ja hienoa, että tuon kaiken pystyy kertomaan, eikä jätä sitä kasautumaan sisälleen, niinkuin itse ensin tein.
Nämä tarinat nostivat tunteet pintaan ja saivat myös itseni muistamaan kaiken minkä olemme kokeneet ja mistä kaikesta olemme selvinneet. Eli monta haavaa aukesi ❤️
Tänään myös keskusteltiin isä porukassa fiiliksistä ja taustoista, sun muusta. Tälläinen keskustelupiiri oli myös itselle ensimmäinen laatuaan ja ihan mukava. 😊
Huomenna on tarkoitus mennä ohjatun toiminnan jälkeen muiden perheiden kanssa laavulle paistamaan makkaraa ja jakamaan fiiliksiä... 🔥

Tällä reissulla on nyt jo saanut tuotua tietoa esille, josta moni muu perhe ei ollut edes kuullut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta vuotta vaan perkele!

 Heipä hei vaan. Tämä vuosi piti alkaa kertomuksella kuinka sydänsairas tyttö murtaa rajoja mannerten välisellä lennolla ja pitkällä ulkomaa...