Powered By Blogger

13.1.2018

Uuden vuoden alku

No ei sit mennyt niinkuin Strömsössä! Siis tämä vuoden alku.
Toiveissa oli, että kohden uutta oisi menty ilman vastoinkäymisiä, mutta karma on sen verran tuttu kaveri ja paskamainen ettei se mua jätä rauhaan helpolla. Eli sama paska jossa on tarvottu ei näytä helpottavan...

Ensimmäisenä jo viime vuonna pari kertaa reistaillu lämminvesivaraaja on tänä vuonna jättänyt meidät ilman lämmintä vettä jo kaksi kertaa...

Toisena mieltä ylentävänä tapahtumana tuli syksyllä ostetun uuden skootterin leviäminen. Takuu korvaa kyllä tuhot, mutta ei vie pois sitä kaikkea mielipahaa ja turhaa vaivaa (ja rahan menoa kun joutuu menemään bussilla) mitä siitä seuraa.

Kolmas ja viimeisin päivän piristäjä oli kirje Kelan perinnästä. Kyse oli siis noin kolme vuotta sitten tehdystä sopimuksesta, että en joudu maksamaan pojasta elatusmaksuja, koska sillä hetkellä talous ei sitä antanut myöten.
Joo tiesin kyllä että se sopimus loppuu ennenkuin poika täyttää 18, mutta oisiko mun pitäs tuo muka muistaa kaiken sen jälkeen mitä tuon sopimuksen teon jälkeen on tapahtunut!?!??!
Siis kun kyseessä on Kela mitään muistutuskirjettähän ei asiasta tule, kunnes olet unohtanut hoitaa maksusi... PER....!!!!
Maksuja ei ole monta, mutta tuo kyseisen laitoksen tapa hoitaa asioita saa mut näkee niin punasta!
Vähän jo parantunut päänuppikin rupesi tuon episodin jälkeen taas pehmenemään siinä määrin lisää, että joutui jo varaamaan uuden lääkäri ajan jossa pitäisi keskustella lääkityksen vaihdosta, tai jostain muusta hoitokeinosta.

Onneksi tämän kaiken kuran keskellä ilon ja hymynaiheita on tuonut toi meidän pikkuneiti, joka on osannut yllättää meidät jutuillaan monet kerrat! Muutamina esimerkkeinä esim. keskustelu äidin kanssa.

"-Äiti mistä vauvat tulee
-Isi antaa äidille siemenen ja siitä siemenestä kasvaa äidin masussa vauva
-Antaako isi sen siemenen äidin suuhun
-No jos se annetaan suuhun, niin ei tule vauvaa
-No mihin se sitten laitetaan
-Äidin masuun
-Mutta mistä se sinne menee?
-No sovitaanko, että jutellaan siitä sitten tarkemmin vähän vanhempana
-Sovitaan vaan"


Toinen ihmetystä aiheuttava tapahtuma oli kun mun sisko imetti heidän pikkutyttöä. Helmi pohti asiaa useamman päivän mielessään, kunnes otti asian puheeksi.

-Mitä se vauva söi siellä
-Se söi maitoa äidin tissistä
Helmi laittoi käden suun eteen ja hititteli. (On siis itse korvike lapsi)

Muita päivien piristäjiä ovat kommentit, kuten...

-Isi on hassu, kun isi vaan pieree ja pieree
-Isi menee töihin nukkumaan
-Kaupassa huutaa aina kovaan ääneen, että ostetaan viiniä! (viinirypäleitä)
-Ingmanin kioskin nähdessään, osoittaa sinne ja huutaa LÄSKIÄ!!!! (Ei siis osaa sanoa jätskiä)
Kuinka teidän vuosi on alkanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leviääkö pakka?

No jopas on aika rientänyt niin, että tämä jarru jäi paikoilleen ruopimaan. Kevät oli ja meni, toi mukanaan kesän joka on kohta jo ohi.  Kev...