Powered By Blogger

31.12.2017

Kohden uutta

Vanha vuosi alkaa olla takana, joten on aika kääntää katse kohden uutta ja vielä tuntematonta. Vanha jatkoi samaa kaavaa niinkuin niin moni aikasempikin, vastoinkäymisiä oli edelleen enemmän kuin onnistumisia ja ilon hetkiä! Oli taistelut tytön sairauden kanssa, kämpän kanssa ja edelleen jatkuva loputon vääntö Vantaan kaupungin kanssa!! Tässä siis muutama isoin esimerkki..
Eli siis jos mielitte muuttaa Vantaalle. Älkää vaan erehtykö tekemään sairasta lasta!!! 🤔🤦‍♂️

Toivotaan siis, että uusi vuosi toisi enemmän hyvää kuin pahaa! Mutta leuka rinnassa mennään nöyränä kohden takuuvarmoja vastoinkäymisiä! Se on jännää, kun on vuosikausia tarponut suurimman osan kaulaa myöten pahan onnen eteen kaatamassa sonnassa, siihenkin on turtunut!

Mutta iloisia asioita on myös onneksi kertynyt, joista saa virtaa ja voimaa.
Yksi tärkeimmistä oli se kun jo aiemmassa kirjoituksessa läpikäyty Helmin kolmas leikkaus joka saatiin tehtyä ilman komplikaatioita ja toipuminen oli todella nopeaa!! Hienoa rakas tyttöni! Kiitos että saan edelleen olla isäsi! ❤️ Olet mun supersankari nro1! 💪🏻 Olet omalla periksiantamattomuudellasi antanut mulle voimia monet kerrat, kun olen itse rypenyt itsesäälissä ja tuntenut itseni tarpeettomaksi!

Toinen ilonaihetta tuonut asia on esikoinen joka vihdoin ja viimein on tainnut löytää kadonneen kipinän, joka on toivon mukaan sytyttänyt sen palon jolla mennä kohden ensikeväänä koittavaa itsenäistymistä!? Muista aina että mä tuen sua, teet mitä ikinä haluatkin. 🤔👍🏻
Sä teet tällä hetkellä valintoja pääasissa vain itseäsi varten!

Viimeisin iloinen juttu tapahtui juuri eilen, kun musta tuli siskon pienen tytön kummi! ❤️😍
Olen otettu tästä kunniasta ja tulen hoitamaan sen niin hyvin kuin vain voin.
Koitan olla se henkilö tytön elämässä jolta voi kysyä mitä vaan, pyytää apua kun sitä tarvitsee ja neuvoa elämän eteen tuomissa asioissa.

Jospa nyt olisi se vuosi tulossa jolloin kelkan suunta pysyvästi muuttuu ja se kulkee kohti hyvää!?
Mitään en lupaa, muuta kun sen että jatkan matkaa tulee eteen kuinka suuri vuori tahansa!!!
Kiitos tästä vuodesta rakkaat, ystävät, kaverit ja muut...

Hyvää ja onnentäyteistäu vuotta 2018!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta vuotta vaan perkele!

 Heipä hei vaan. Tämä vuosi piti alkaa kertomuksella kuinka sydänsairas tyttö murtaa rajoja mannerten välisellä lennolla ja pitkällä ulkomaa...