Powered By Blogger

26.11.2017

Onnea ja mielipiteitä

Mistä mä nyt alottaisin?
Puretaan päätä nyt vaikka hyvästä päästä. Mun idoli ja sankari täytti 3 vuotta!!! ❤️❤️❤️❤️😍
3 vuotta on mennyt siivillä, vaikka vasta äsken pelättiin että nähdäänkö edes 4:ttä päivää!
Ne vuodet ovat olleet täynnä odotusta, epätoivoa, pelkoa, ahdistusta, mutta ennen kaikkea RAKKAUTTA! Ja voiton tuntua jokaisesta yhteisestä päivästä.
Paljon onnea rakas tyttäreni! 😍❤️

Toinen asia joka on saanut pienen rikkinäisen miehelle hymyn huulille on se tunne, että esikoinen on luultavasti saanut elämän syrjästä oikeasti kiinni ja lähentynyt häntä rakastavan perheen kanssa!?
Oli hienoa katsoa kun poika selitti sukulaispojalle kaiken omasta opiskelustaan ja nuorempi kuulija katsoi ja kuunteli häntä palvoen!!
Jatka samaan malliin Aleksi!! Tee niin kuin sydän neuvoo!!

Jatketaan sitten jollain muulla.... Sain nyt käytyä lääkärin jälkeen labratutkimuksissa, mutta sieltä ei ollut tuomisina selvää syytä mikä tätä ukkoa vaivaa.
Ainoa selvä asia on se jotta äijä rupeaa kumoamaan kurkkuunsa näillä näkymin kolesterolilääkkeitä, koholla olevien arvojen alentamiseksi. Sydänfilmiä en vielä saanut otettua, että se rintama on vielä hämärän peitossa. Mutta sukurasite ei ole kovinkaan mairitteleva! 3/4 isovanhemmasta meni sydämmen takia, nuorimman olessa 38! Eli musta kohta 5 vuotta nuorempi..
No en mä oikeestaan siitä stressaa!!

Viime päivinä hymyn on hyydyttänyt asia jolle en mitään mahda! Ja se liittyy osaltaan tähän kirjoitteluun, sekä avautumiseen. Haluaisin sanoa kaiken suoraan ja heti, mutta joka puolelta kuuluu hyssyttelyä ja pyyntöjä, älä sano sitä älä tätä!
Anteeksi asianomaiset mutta toi saa mut raivon valtaan! Mä haluan asiat muiden tietoisuuteen ja saada aikaan keskustelua, sekä kysymyksiä!
Mä koitin ensin kirjoittaa vain omaksi hyväksi kenenkään tietämättä, mutta huomasin että siitä ei ollut mitään hyötyä! Vähän sama kuin oisin mennyt peilin eteen keskustelemaan peilikuvan kanssa!!

Onko teistä parempi sanoa asiat niinkuin ne ovat, vai niin kuin muut haluavat niiden olevan?

Kohden uutta parempaa viikkoa rakkaiden kera! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta vuotta vaan perkele!

 Heipä hei vaan. Tämä vuosi piti alkaa kertomuksella kuinka sydänsairas tyttö murtaa rajoja mannerten välisellä lennolla ja pitkällä ulkomaa...